Logent

Driftavtal med logistikpartnern Logent

28 maj, 2019

Logent har valt Rg19 för drift & kapacitetstjänster för sin WMS-applikation som levereras av Industri-Matematik International AB, IMI (tidigare Aptean).

– Vi har valt Rg19 som vår driftpartner baserat på både den långa erfarenhet och de referenskunder
som Rg19 kan uppvisa och det goda samarbete och partnerskap mellan IMI och Rg19, som för oss ger
en trygghet i leveransen och driften, säger Daniel Rhedin, vice president för Logent Consulting.

– Vi är glada och stolta att Logent valt oss som leverantör för detta uppdrag, och ser fram emot ett gott samarbete, säger Pierre Strandelin, vd för Rg19.

Rg19 har en lång erfarenhet av drift och support av WMS (Warehouse Management Systems). Vi kan se tillbaka på ett framgångsrikt samarbete med IMI där vi levererar drifttjänster till flera av IMIs kunder i både Sverige och Norge.

Om Logent

Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner med nordisk bas och globala nätverk. Logent har ett brett serviceutbud och skapar värde till sina kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Logents tjänster omfattar logistiktjänster som lagerhantering, tull och Transport Management, Hamn och Kombiterminaler, Bemanningstjänster samt Konsulttjänster. Logent omsätter ca 1.5 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer. Bland Logents kunder finns Boozt, Bubbleroom, Volvo Cars samt Blomsterlandet.