Att arbeta på Rg19

Hos Rg19 är det högt i tak och en varm atmosfär. Vi vet att våra kunder har högt ställda förväntningar på oss. Därför arbetar vi som ett lag, hjälper och stöttar varandra.

Öppenhet ger gemensam framgång

Vi verkar i en bransch och i en tid när förändringstakten är hög. Genom öppenhet och generositet med information ger vi varandra de bästa förutsättningarna för gemensam framgång. Våra medarbetare är medvetna, begåvade och engagerade människor. Ju mer information vi alla har om de områden som berör och påverkar vår verksamhet och ju mer information vi har om företagets mål desto bättre kan vi gemensamt och långsiktigt verka för företagets framgång.

Ett företags framgång bygger på nöjda kunder. Vad vi än gör är det kunden som fäller omdömet. Detta är något som alltid styr vårt handlande och vårt sätt att göra affärer.

Engagerade och dedicerade kan vi förändra världen

Vi är alla individer med ett genuint och naturligt intresse för det som är vi och vårt. Genom att behandla alla på Rg19 som våra likar skapar vi förutsättningar för maximal prestation. Den som får möjlighet att tänka och handla med kraft och kompetens både vill och kan leva upp till höga krav och leverera toppresultat. Det är de engagerade och dedicerade som förändrar världen.

Med innovation och vidareutveckling intar vi en framåtlutad inställning till vår egen och våra kunders verksamheter.

Vill du bli en av oss? Vi söker medarbetare som tar ansvar, har passion och drivs av innovation. Stämmer det in på dig får du gärna höra av dig med en spontanansökan redan idag.

Spontanansökan

Lediga tjänster

Det finns inga lediga tjänster för tillfället.

Bild på Maria Florestedt
Har du frågor om jobb hos oss?

Maria Florestedt

fornamn.efternamn@rg19.se