Hur vet du att du tar rätt väg till molnet?

Vilka moln är bäst för vilket slags data och ska något vara kvar on-premise? Ta rätt väg till molnet för din organisation.

Läs mer

Har du en molnstrategi – eller bara ett lapptäcke av system?

Vet du exakt vilken molnstrategi ni har? Den hybrida verkligheten är här, men för många är det onödigt snårigt – och dyrt.

Läs mer

Whitepaper: Privata och publika moln – när ska jag välja vad?

Först flyttade alla till publika moln och på senare tid har privata moln växt mest. Här reder vi ut risker och kostnadsfördelar.

Läs mer

Guide: 5 steg till en effektiv multicloud-strategi

Multicloud är den nya normen. Allt mer data rör sig mellan olika moln. Läs vår guide för att förstå vad som krävs för en sömlös och effektiv systemkarta.

Läs mer

Tre tecken på en dålig backup-lösning

I många verksamheter är backup ett ständigt dåligt samvete för IT-organisationen. Man borde dubbelkolla och övervaka backup-hanteringen men gör det inte.

Läs mer

Hur mycket dataförlust tål din verksamhet?

Det är inte så kul att tänka på vad som skulle hända med din data vid ett större driftavbrott. Men gör det ändå – och undvik katastrofen.

Läs mer

5 saker om molnet som oroar dig i onödan

Med tanke på hur verksamhetskritiskt det är med IT-system finns det all anledning att noga tänka igenom beslut. Men det här är 5 saker om molnet som oroar dig i onödan.

Läs mer

Har du koll på din backup 24/7?

Backup – det är ju något som sköter sig självt i bakgrunden. Så kanske du tänker. Frågan är när du senast kollade om det stämmer?

Läs mer

Tre frågor som testar din krisinsikt

Med ökande digitalisering kan incidenter snabbt leda till kriser med allvarliga konsekvenser för säkerheten och lönsamheten. Hur god är din krisinsikt? Hur rustade är dina system och din organisation? Testa din krisinsikt med tre viktiga frågor som alla organisationer borde ställa sig.

Läs mer

3 vanliga backup-misstag

Många lever i en falsk tro att de har koll på sin backup. Det är inte förrän något händer som det blir uppenbart att systemet har allvarliga luckor.

Läs mer

Låt IT vara med och utveckla affären

IT som tjänst kan frigöra tid så att IT-medarbetarna kan utveckla affären.

Läs mer

Är backup det ni ska lägga tid på?

Brottas du med bemanningsschemat och behovet att utbilda medarbetare i sånt som inte är er kärnverksamhet. Som backup?

Läs mer

3 sätt att säkra din backup-lösning

När ett större driftavbrott inträffar är det skarpt läge för din backup. Här är tre viktiga saker att ha koll på för att slippa obehagliga – och dyra – överraskningar.

Läs mer

3 saker som gör din backup mer resurseffektiv

Det är svårt att argumentera mot att köpa backup som en tjänst. Åtminstone om det är viktigt för din organisation att lägga pengarna på rätt saker och jobba resurssmart.

Läs mer

Tre saker du måste göra för att klara en kris

Idag är de flesta verksamheter helt beroende av fungerande IT-system. Har ni koll på riskerna? Om ni är beroende av att systemen aldrig går ner är det hög tid att gå igenom den här checklistan.

Läs mer

7 fördelar med molndrift

Moln eller inte moln? Funderar du på det – eller på vilka delar av verksamheten som ska flytta till molnet? Här är 7 tydliga fördelar med molndrift.

Läs mer

Trygga systemen och frigör innovationskraft

Rätt molnlösning stärker din konkurrenskraft och frigör tid för IT att vara med och utveckla affären. Vi vet hur viktigt det är att systemen aldrig någonsin får stanna.

Läs mer

Trygga din backup säkert och resurseffektivt

Sluta ha dåligt samvete för att ni inte testar backupen regelbundet eller lägger tillräckligt med tid och resurser på löpande hantering. Trygga backupen med en säker och resurssmart molnlösning.

Läs mer