Hestra

Rg19 tecknar driftavtal med NYCE.LOGIC och Hestra Handskar

15 maj, 2019

Rg19 har tecknat avtal med WMS-leverantören NYCE.LOGIC om drifts- och kapacitetstjänster till deras kund Hestra Handskar. 

NYCE utvecklar mjukvara för logistik och lager. Det nya avtalet säkrar drifttjänster för NYCEs kund, Hestra Handskar som valt NYCEs lagerhanteringssystem NYCE. LOGIC WMS (Warehouse Management System).

– Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Rg19 och känner oss trygga med att utöka det, säger Niklas Nygren, försäljningschef NYCE.LOGIC.

– Vi har sedan flera år ett etablerat samarbete med NYCE, och genom detta har vi flera gemensamma kunder, där Rg19 ansvarar för drift av NYCE WMS-system. Att vi nu kan utöka detta samarbete med ytterligare en kund är givetvis något vi välkomnar och med stor tillförsikt ser fram emot att leverera en stabil drift till en intressant slutkund, säger Ulf Sandström, partneransvarig hos Rg19.

Om NYCE.LOGIC

NYCE.LOGIC grundades 1998 och är med sin egenutvecklade mjukvara för logistik NYCE.LOGIC WMS en av Nordens ledande aktörer inom området. Deras lösning är i drift på drygt 100 lager i 8 länder.

Om Hestra Handskar

Hestra är ett av de ledande internationella handskmärkena inom skidåkning, friluftsliv och fritid. Företaget tillverkar omkring 2 miljoner par handskar om året och har cirka 50 årsanställda i Sverige samt dotterbolag i USA och Tyskland.