ramirent-nyce logistik

Rg19/LOAD tecknar avtal om drifttjänster med NYCE

16 jan, 2018

Rg19/LOAD har tecknat avtal om drifttjänster med mjukvaru-utvecklaren NYCE. Avtalet säkrar verksamhetskritisk logistik för NYCEs kund Ramirent och deras tjänster för maskinuthyrning.

NYCE utvecklar mjukvara för logistik och lager. Det nya avtalet säkrar drifttjänster för NYCEs kund, maskinuthyrarföretaget Ramirent som valt NYCEs lagerhanteringssystem “NYCE. LOGIC WMS” (Warehouse Management System).

Säkrar verksamhetskritisk logistik

Avtalet handlar om att säkra tillgänglighet och prestanda i de tekniska plattformarna för NYCEs lagerhanteringssystem. Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar för maskiner till industri, offentlig sektor och privatpersoner.

– Rg19/LOADs långa erfarenhet av att leverera hög tillgänglighet, och en djup kompetens inom teknik och logistik var avgörande faktorer när NYCE valde Rg19/LOAD som driftpartner för Ramirents WMS system, säger Ulf Sandström, vice VD på Rg19/LOAD.

Ett helhetsgrepp om lager och logistik

Avtalet mellan Rg19/LOAD och NYCE omfattar tillhandahållande av serverplattformar, kommunikationstjänster, drift, övervakning, support och servicedesk.

Rg19/LOAD har under försommaren 2017 tillsammans med NYCE och Ramirent installerat och driftsatt serverplattformar samt kommunikationstjänster och i slutet av augusti genomfördes en lyckad ”go live” avseende Ramirents lager i Brunna.

Mer om NYCE Solutions

NYCE Solutions grundades 1998 och är med sin egenutvecklade mjukvara för logistik NYCE.LOGIC WMS i Norden ett stort företag inom en smalare nisch. Deras lösning är i drift hos ledande varumärken i Sverige, Norge, Danmark och Finland

Mer om Rg19/LOAD

Information är din organisations viktigaste tillgång. Rg19/LOAD garanterar tillgänglighet, prestanda och säkerhet när IT är verksamhetskritisk och kraven extremt höga. Med specialistkompetens inom high-end IT-infrastruktur och logistiska flöden framtidssäkrar vi dina investeringar. Så kan din organisation omvandla information till konkurrenskraft, stötta samhället och förenkla människors vardag.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Ulf Sandström, vice VD.
070 876 51 17 alternativt e-post.