En molnplattform för modern, innovativ IT.

Vill du också ge dina kunder nya tjänster snabbare och oftare? Smidigare innovation kräver containerteknologi och mikrotjänster. Här är molnplattformen som får det att hända.

Resan till molnet tar längre tid än många kunde tro och många företag har inte flyttat mer än 20% av verksamheten till olika molnlösningar. Det beror på tre saker (enligt en analys från McKinsey):

  • Applikationslandskapet är mycket mer komplext än någon räknade med
  • Många företag brister i antingen resurser eller kunskap – eller både och
  • Molnet är inte bara ett moln utan flera

Samtidigt inser de flesta organisationer att de måste arbeta mycket mer snabbfotat. Agila arbetsprocesser och metoder som DevOps vinner mark. Men det handlar om stora förändringsprocesser och det är inte det lättaste att få stora verksamheter att byta kurs.

Sammantaget vill väldigt många vara snabba och jobba modernt men upplever flaskhalsar och problem. Det här vill vi hjälpa dig med:

1. Snabbare innovation – containerteknologi

Det blir allt viktigare att få ut nya releaser av tjänster snabbare på marknaden. Kunderna vill ha nya funktioner vecko- och månadsvis och det räcker inte längre att uppdatera sina tjänster en gång om året. För det krävs en effektivare plattform och här hittar vi anledningen till att allt fler vill jobba med containerteknologi.

Det gör det enklare att snabbt få en ny idé, en uppdatering eller en ny funktion att nå kunderna – och vinna över konkurrenterna.

Innovation_Cloud2

2. Mikrotjänster – skalbar infrastruktur

Mikrotjänster är ett sätt att bygga applikationer agilt, i moduler. Även här används container-teknologi och hanteras med så kallade orkestreringssystem som t ex Kubernetes. Med den här sortens lösningar för infrastruktur behöver man inte betala för mer serverutrymme än man använder utan kan skala upp och ner allt eftersom lasten ökar eller minskar.

3. Hybrida molnlösningar – sömlöst privat och publikt

Vi har byggt både vårt privata och publika moln på Kubernetes. Det möjliggör en stor öppenhet och mobilitet mellan olika leverantörer och hybrida lösningar. Sammantaget innebär det att vi kan hjälpa dig med allt från utveckling till driftsättning, end-to-end, på det sätt som passar just din verksamhet. Du går snabbare från utveckling till drift och vi hjälper dig med förflyttningen till en modern och effektiv infrastruktur.

Innovation Cloud

Vi kallar det här erbjudandet Innovation Cloud. Det är baserat på Kubernetes, container-arkitektur och öppna standarder. Innovation Cloud finns till för att hjälpa dig att snabbt skapa nya applikationer direkt i molnet och modernisera din IT-miljö säkert och kontrollerat.

För dig som redan använder serverplattformen Power innebär det också en möjlighet att utnyttja din hårdvara ännu bättre.

Vill du veta mer om hur det här kan fungera i din organisation?

Bild på Lars Nygren
Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Lars Nygren

fornamn.efternamn@rg19.se

Försäljning för 11 miljoner i timmen. Driftstopp är otänkbart.

Läs mer om Ahlsell

Vi vill gärna höra av dig

Kontakta oss här